Bekijk en vergelijk ! Wij zijn steeds goedkoper, zoniet Contacteer ons
Werkwijze

ALTA levert en plaatst zowel voor particulieren als voor kleine en grotere aannemers. Ook ramenleveranciers, verenigingen van eigenaren,… kunnen hun voordeel doen bij de voordelige producten van ALTA. Onze werkwijze trachten we voor beide partijen zo transparant mogelijk te brengen. Door een minimale kost verkrijgen onze klanten het maximaal voordeel. Hierdoor kunnen wij voordeliger dan de traditionele raamleveranciers onze producten aanbieden.

werkwijze1

opmeten plaatsen

De perfecte ‘raming’!

U bent steeds welkom in onze toonzaal, onder het genot van een tas koffie doorlopen we samen uw renovatie-of nieuwbouwplannen. Tevens kunt u steeds op onze firma beroep doen op een vakkundige opmeting van uw buitenschrijnwerk. Hierdoor kunnen we een exacte en gedetailleerde offerte opmaken, rekening houdend met op voorhand besproken voorkeuren van soort profiel, kleur, eventuele ventilatierooster e.d.

Hebt u een plan van uw woning ? ..of hebt u zelf een schets gemaakt, bezorg het ons!

We maken graag voor u de beste prijs!

Vakkundige montage!

Onder volledige garantie worden door eigen vakmensen uw ramen gemonteerd. U hebt er dus geen enkel omkijken meer naar. Samen spreken we een gepaste datum af om uw ramen te plaatsen door mensen die al jaren een begrip vormen in het plaatsen van ramen en montagetechnieken. Het afvoeren van de bestaande ramen, het isoleren van de dagkanten en siliconeren van de buitenkant, het vernieuwen van venstertabletten, luchtdichte plaatsing…

U bepaalt zelf uw afwerkingsniveau!

self_blue

Plaatst u zelf ?

U mag steeds beroep doen op ons professioneel advies om deze volgens de regels der kunst te plaatsen. Ook enkel voor het leveren van uw buitenschrijnwerk kunt u rekenen op een zeer voordelige prijs.